ВАМА СЕ ОБРАЋАМ, ДРАГИ ПОСЕТИОЦИ, ЧИТАОЦИ, ШИРОМ СРБИЈЕ, ЕВРОПЕ И СВЕТА

ВАМА СЕ ОБРАЋАМ, ДРАГИ ПОСЕТИОЦИ, ЧИТАОЦИ, ШИРОМ СРБИЈЕ, ЕВРОПЕ И СВЕТА
(ВАМА СЕ ОБРАЋАМ, ДРАГИ ПОСЕТИОЦИ, ЧИТАОЦИ, ШИРОМ СРБИЈЕ, ЕВРОПЕ И СВЕТА!) - ЗАШТИЋЕНИ САЈТОВИ/БЛОГОВИ, И ОНИ ЈАВНИ. - "Ови блогови су отворени само за позване читаоце. Изгледа да нисте добили позивницу за читање ових блогова? ...." Да ли сте добили овакву поруку последњих месеци 2017. године - када сте хтели да посетите и читате неки од блогова/сајтова Портала Великих претеча (Сазвежђа З)? Да ли сте се обратили аутору и власнику «Сазвежђа З» и захтевали позивницу? Неки су се обавестили – мали број, и схватили, практично, шта та порука значи. То значи – баш то, што пише. Јавни сајтови, свима доступни годинама, месецима – пре тога, постали су заштићени, приватни. Да би неко могао да посећује те – колико до јуче слободне интернет локације, данас, треба да буде позван од Портала «Сазвежђе З», или да постане претплатник. - Дугог начина нема. .... Тренутно, Портал је допустио, посете, на преко двадесетак јавних локација, и могу их посетити и читати – сви. То ће (по)трајати, најкасније, до краја октобра 2018. године ...После тога?Обавестићемо вас...

Translate

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

недеља, 11. фебруар 2018.

Политичко завештање Николе Милошевића

Преко две стотине људи окупило се 15. марта 2016. на свечаној вечери на Коларцу посвећеној Николи Милошевићу, када је одржана и промоција књиге "Никола Милошевић: судбина као карактер", аутора Косте Чавошког.
Catena mundi је имала част да учествује у вишегодишњој традицији трибина о Николи Милошевићу, које се сваке године одржавају у Коларчевој задужбини. Ове, 2016. године, у оквиру ове традиције представљена је нова књига Косте Чавошког, Никола Милошевић: карактер као судбина. Поред аутора, о књизи су говорили доц. др Дејан Мировић, проф. др Слободан Антонић и проф. др Мило Ломпар.

Нема коментара:

Постави коментар

Памти, па....шири даље!